Grön-Fri

Grönfri. Ta bort, mossa alger och beläggning från tak.
Hantverksproffsen är auktoriserad Grön-Fri entreprenör och hjälper dig få bort dina påväxtproblem.

Grön-Fri är det mest effektiva medlet mot påväxt. Grön-Fri tar död på påväxt omedelbart och du blir av med mossa, alger och lav från tak, fasader, markytor och många andra ytor kring ditt hus. Vill du veta mer om Grön-Fri klicka här: www.gronfri.se

En behandling med Grön-Fri innebär en enkel insats i tid och investering där väder och vind gör merparten av jobbet. Resultat varierar beroende på typ av yta och hur omfattande angreppen är. Du ser ett visst resultat inom 1-3 månader, hårt utsatta ytor av alger och lav tar 12-24 månader innan full effekt uppnåtts.

Hur det går till steg för steg:

 1. Ni fyller i kontaktformuläret.
 2. Vi kontaktar er för att boka in en tid vi kommer till er för att gå igenom arbetet på plats och bestämma tid för Grön-Fri behandlingen. Dagen då arbetet skall genomföras skall det inte regna eller väntas regn inom 12 h samt att det får inte blåsa för mycket då detta påverkar behandlingen.
 3. Behandlingen genomförs med en lågtrycksspruta med Grön-Fri som applicerar en fuktig beläggning på ert tak eller fasad. Grön-Fri är skadligt för blommor och växter, med anledning av det så genomför vi åtgärder på plats för endast den oönskade växtligheten bekämpas.
 4. Efter utfört arbete tar vi hand om ev avfall (mossa mm) som lämnas till återvinning.
 5. När Grön-Fri torkat ser ytan ut som det brukar men påväxten har dött och kommer successivt försvinna.

Till kontaktformuläret!

Intresserad? Fyll i kontaktformuläret nedan så hör vi av oss!

  Er e-postadress (obligatoriskt)

  Telefon

  Ämne

  Ditt meddelande